PJOP

Plattelands Jongeren Op Pad

PJOP

De PJOP is een afkorting voor Plattelands Jongeren op pad en is in het leven geroepen om het bestuur wat te ontlasten bij het organiseren van de vele activiteiten die er in een jaar plaats vinden. Door de jaren heen heeft dat al een hoop geweldige activiteiten opgeleverd, zoals mannen met pannen, schaatsen en stappen, skiën en SooSen, taarten decoreren, karten, en een workshop nail art. Eigenlijk zijn het allemaal gewone PJ activiteiten, maar dan niet door het bestuur georganiseerd.

COMMISSIE

Lina Boer en Lex Farjon zijn op dit moment samen de commissie leden van de PJOP, twee leden die met veel enthousiasme JA hebben gezegd tegen het organiseren van een aantal leuke activiteiten per jaar. Het enige wat jullie hoeven te doen is JA zeggen tegen de activiteiten van de PJOP. Doe mee met een groepje vrienden of vriendinnen en een geslaagde activiteit is gegarandeerd!

Heb je zelf leuke ideeën voor activiteiten die je nog eens wilt doen? Stuur dan een mailtje naar pjoppad@hotmail.com en meld je aan zodra de volgende uitnodiging binnen is.