18 november, vandaag gaat de Hoeksche waard een feestje bouwen in Brabant! Iedereen heeft zijn witte kleding uit de kast getrokken voor dit feest, want het thema was winter wonderland. Met als dresscode wit. En daar heeft iedereen goed aan gedacht! Er waren veel leden die mee wilden, dus waren er 2 bussen besteld. Een grote bus en een kleine bus. De feestbeesten uit het westelijk deel van de Hoeksche waard hoefden dit keer ook niet zo ver te fietsen. Want de bus stopte extra in Oud-Beijerland, Zuid-Beijerland en Piershil. Dit kwam wel goed van pas, want het was redelijk koud buiten.

Toen iedereen lekker warm in de bus zat kon het feestje beginnen, tenminste, als de muziek het deed. Bij de grote bus deden de speakers het beter dan bij de kleine, maar dit mocht de pret niet drukken! Na een paar lekker koele drankjes gedronken te hebben, waren we al aangekomen. Bij het uitstappen kregen we een A4 met het toegangsbewijs en zo kon iedereen vlot naar de feesttent.

Dit was ook nodig, want om half 10 was de mooie opening van het feest te zien. Daarna was er natuurlijk goede muziek te horen en was er een mooie show op het podium. Er kwamen ook bekende artiesten optreden, waaronder Lee Towers en Lange Frans. Zij wisten maar al te goed hoe je een feestje moet bouwen. Het was een hele grote tent. Ook bij de wc’s was het beregezellig met een andere band die hier muziek maakte. Als je trek had om iets te eten, kon dat hier ook prima om daarna weer lekker verder te springen in de feesttent. Kortom met zo’n 6000 man was alles heel goed geregeld!

Er kwam jammer genoeg wel weer een eind aan dit feest. Meestal is dit vroeger dan je wilt, maar op de terugweg gingen er toch wel hier en daar wat oogjes dicht. De mensen in de kleine bus konden dan ook iets langer slapen in de bus dan in de grote bus. De kleine bus had een verkeerde afslag genomen en kwam zo op het buureiland ‘’Flakkee’’ terecht. Ja en toen we helemaal daar waren. Stonden er een paar op om te gaan plassen bij Hetty’s. Uiteindelijk is iedereen gelukkig weer veilig thuis gekomen en was het een mooie avond geweest !